Örömmel adunk hírt arról, hogy Budapest XII. kerületében, a Svábhegyen, a Diana u. 15/a szám alatt megkezdődött egy új, katolikus óvoda építése, amely 2021. januárjában nyitja meg kapuit az óvodások és családjaik előtt.

Az új épület tiszta levegőjű, csendes, zöld környezetben épül. Belső terei tágasak, világosak lesznek. Bútorainak, berendezési tárgyainak, kinti- és benti játékainak a kiválasztása a kisgyermekek életkori sajátosságihoz igazodik.

Tornatermében a hideg, esős napokon is biztosított lesz a mozgás, a sportolás élménye.

Ebben a biztonságos, egészséges, motiváló környezetben, mosolygó óvónénik, imádságos lelkülettel teremtenek elfogadó, szeretetteljes, családias légkört az ovisok számára.

Játékos foglalkozásokkal, sok mozgással, néphagyományok átörökítésével nevelik a gyermekeket és bontakoztatják ki képességeiket.

Figyelmet fordítanak a gyermekek érzelemvilágának zenével, közös imával történő formálására.

Az új óvoda a Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskolához tartozik. Az iskolával való a közvetlen kapcsolat és a közös programok segítik az óvodások felkészülését a könnyű, és sikeres iskolakezdésre.

Az új óvodában három, azonos életkorú gyermekekből álló csoport indítására van lehetőség. A homogén csoportokba várjuk a 3-6 éves korú gyermekek előzetes jelentkezését.

Az előzetes jelentkezés a kitöltött Szándéknyilatkozat This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre történő visszaküldésével történik.

A Szándéknyilatkozat innen letölthető.

 


Kapcsolat:

Telefon: +36 30 964 8897

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.